Volkswagen T-Roc

Gepost op 31/12/2017


Volkswagen zet zijn SUV-offensief verder met de T-Roc. Voor zijn segment van compacte SUV’s, dat in Europa erg populair is, gingen de designers iets creatiever aan de slag dan gebruikelijk, al oogt hij nog erg braaf. 

De T-Roc komt op een markt in volle bloei aan met alle traditionele troeven van zijn merk: een foutloze bouwkwaliteit, mooie materialen, een stabiel maar niet erg speels onderstel, binnenruimte (maar zonder echte moduleerbaarheid) en een volledige veiligheidsuitrusting. Zo heeft hij een botswaarschuwing Front Assist, automatische noodrem met voetgangerdetectie, spoorassistent, adaptieve snelheidsregelaar (optie op de basisversie), stabilisatiefunctie voor een aanhangwagen, slaperigheidsdetectie,… Als we het zo uitleggen, krijg je het gevoel dat hij in de eerste plaats een rationele SUV is. Maar dat klopt niet, want hij kan ook fun zijn dankzij de personaliseringsmogelijkheden, de doorgedreven connectiviteit (Android Auto, Apple CarPlay, digitaal instrumentenbord Active Info Display…), de flitsende kleuren (zowel voor het koetswerk als het interieur) en het design dat uit de traditionele stijlcanons van het merk breekt. Kortom, hij verrast even sterk als hij geruststelt. En dat wordt ongetwijfeld zijn grootste troef.

Dringend depannage nodig?

Bel ons op 09 371 81 49 Ook 's avonds en in het weekend!

Om onze klanten steeds een uitstekende service te bieden, beschikken we over onze eigen depannagewagen en een takelwagen waarmee wij u tot uw dienst klaarstaan.

branding en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics